For os, udtrykker navnet Bogføring København kvalitet, professionalisme samt et prisdygtigt produkt.

Få et uforpligtende tilbud på bogføring

Bogføringsfirma udfører professionelt arbejde

Vi har derfor en bred trup af professionelle revisorer og bogholdere, der alle er klar til at stille op, når din virksomhed skal have en kvalitetsbevidst og personlig rådgivning. Vore erfaringer spænder indenfor mange områder og kan derfor håndtere både små virksomheder og større virksomheder. Vores kundesegment er blandet, men er fortrinsvis placeret i de små- og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder revision i Frederiksberg, Vanløse og København.

Vi stræber mod, at alle kunder, stor som lille, modtager den for os afgørende personlige kvalitetsbevidste rådgivning.
Hvis du vil vide mere om os, så tøv ikke med at kontakte os

Værdigrundlag​

I Bogføring København mener vi, at kvalitet altid skal være i højsædet. Vi bestræber os på at levere rådgivning med stor kvalitet, men ikke mindst også med personlighed. Vi er tillige offentlig godkendte revisorer og har således dét kvalitetsstempel, der skal til for at afgive revisionserklæringer samt andre erklæringer med sikkerhed.

​Kunden kan i Bogføring København forvente, at der bliver tilknyttet en fast bogholder til dem - og en revisor, hvis dette er ønsket. Dette giver den gode kontakt kunde og revisor imellem, som gør det nemt for kunden at henvende sig, når revisor og kunde skal samarbejde. Når vi samtidig udfærdiger den løbende bogføring, kan vi samtidig sikre at regnskabet afsluttes hurtigt og så effektivt som muligt.

Få et uforpligtende tilbud på bogføring

Følg med på Facebook